Hårt arbete lönar sig, sägs det och det är nog anledningen till det senaste årets utmärkelser!

2023 uppmärksammades vi av EY som nominerade oss till deras Entreprenörs-pris. Efter intervjuer och genomgång av vårt bolag, stod vi som vinnare i regionfinalen i kategorin ”EY Entrepreneurial winning woman”. Det gav oss en plats i den nationella tävlingen som hölls i högtidliga ”Blå hallen” i Stockholm. Där fick vi dock se oss besegrade av en annan mycket duktig kvinnlig entreprenör. Hela processen var ganska omfattande och vi fick möjlighet att reflektera över hur vårt företag har utvecklats under våra första år.

2024 är också året där Kalmars egna Guldfest ställdes in men, då Kalmar Företagsgrupp ändå väljer att dela ut priset för ”Årets lokala hjälte” 2023. Ett ärofyllt entreprenörs-pris som de har delat ut i 20 år och nu det 21:e året stod vi som 1 av 3 nominerade. Priset delades i stället ut på KFG`s egna event som hölls på Kalmar Slottshotell. I gott sällskap bland de övriga nominerade, stod vi som vinnare!

2024 får vi ett samtal från ICA-gruppen Sverige, att vi blivit nominerade och dessutom utvalda som 1 av 5 finalister av över 100 nomineringar över hela landet. Det är en namnkunnig jury med ICA-gruppens egna VD i spetsen, som gjort urvalet. Vilken ära! Därefter följde ett par veckors tid där allmänheten har fått rösta på sina favoriter. Rösterna och juryns sista bedömning, gjorde oss till vinnare!

 

Det viktigaste i vår affärsplan är att vi vill fokusera på goda relationer till främst vår personal men, självklart också till våra leverantörer och lojala kunder. Vi har er att tacka för våra framgångar. Det känns extra roligt att ett företag som drivs efter mjuka värden, blir prisade!

Vi är överväldigade, lyckliga och otroligt stolta för dessa priser!