BARCELONA

Om ni letar efter kombinationen sol & bad, storstadspuls samt kultur & arkitektur är Barcelona det självklara valet. Med en flygtid på ca 3 timmar så är det ett perfekt val för en weekendresa! Vi rekommenderar minst 3 nätter för att hinna uppleva staden i ett behagligt tempo!

PARK GUELL – en park ritad & konstruerad av Gaudí. Här kan man avnjuta en medhavd lunch i den vackra parken med utsikt över staden eller strosa bland de vackra husen.

Bo på trevliga och prisvärda Park hotel Barcelona***

Beläget i området Barceloneta med gångavstånd till den vackra strandpromenaden & det mysiga området El Born som kryllar av mysiga gränder med caféer, restauranger & små butiker. Hotellet har en mindre tak-pool att svalka sig i. Frukost ingår!

Prisex fr 5600:-/person inkl. direktflyg från Kastrup med 3 nätter del i dubbelrum med frukost samt transfer t&r (ex 8-11/3)

Varmt välkomna till oss för fler tips om vad ni inte får missa!