Vi skräddarsyr resor till Malaysia!

KUALA LUMPUR – En internationell och multikulturell stad. Den känns mindre än andra storstäder i Asien och här är allt är rent och snyggt. Trots alla skyskrapor finns det mycket gröna områden och parker att strosa i. Förutom att åka upp i Twin Towers så får man inte missa en guidad tur i stadskärnan, de lokala marknaderna och såklart häftiga China Town – som lever upp när solen går ner. Senare på kvällen kan man sitta och njuta på en av stadens Roof Top barer med en drink.

LANGAKWI  – Paradisö, som i sin tur består av 100 öar och ligger endast en kort båttur från Thailand. Naturen är helt otrolig och man får uppleva djungel, mangroveskog, höga höjder, kritvita stränder och drömlika båtturer. Langkawis nationalpark är en så kallad Global Geopark som finns med på UNESCOs lista över världsarv. Här lever man det riktiga ö-livet het utan stress och måsten.

PENANG – Söder om Langkawi ligger ön Penang med sitt gröna landskap, fina stränder och härliga hotell. Detta är en betydligt mycket större ö med Georgetown som öns utgångspunkt. I Georgetown är det livlig stämning med marknader, tempel och blandad stil av gammalt och nytt. På norra delen av ön ligger de bästa stränderna där tempot är betydligt lugnare.

Prisexempel inkl flyg med Qatar Airways från Köpenhamn/Arlanda i februari 2024, 3 nätter i Kuala Lumpur & 7 nätter på Langkawi 4-stjärnigt inkl frukost del i dubbelrum: fr 24 500:-/person

Kontakta oss för hotellförslag och datum som passar just er!