Bäckman & Berg har specialavtal med Adaaran Resorts på Maldiverna!

Adaaran Select Hudhuranfushi – Prisvärt nära Male! Denna ö ligger med behagligt avstånd från huvudön och flygplatsen på Male. Man når ön med speedboat ca 45 min. Den ena sidan av ön har bra vågsurfning, så vill man surfa, bör man bo på denna sidan av ön. Där råder avslappnad stämning och det finns en trevlig bar med lättare rätter. På andra sidan ön ligger de trevliga Sunset Beach Villorna samt Over Water Villor. Det finns restauranger, barer, liten pool, ett ganska stort gym, spa och tennisbanor på denna ö som är relativt stor.

Over Water Villa – Här ingår en egen restaurang ”Sunset”

Beach Villa Sunset – Har badrum utomhus under tak samt en extra dusch med öppet tak

Beach Villa – Mot surfsidan med vanligt badrum inomhus

Adaaran Vadoo – Premium nära Male! Endast en kort transfer med speedboat från huvudön. En liten ö med lyxig känsla som enbart har over water villa. Restaurangerna håller mycket hög klass, bla en Japansk restaurang. Inte så mycket aktiviteter på denna ö, förutom havet. Bra alternativ för dig som önskar hög standard nära Male!

Over Water Villa

Adaaran Meddhupparu – Den lilla ön med bra husrev! Denna vackra ö nås efter ca 45min med sjöplan. Möjlighet till boende antingen i Beach Villa eller Pristige Over Water Villa. Bor man i Over Water Villa ingår en egen, mycket bra restaurang och bar samt egen pool, enbart för de som bor i Over Water Villa. Dessutom får inga andra använda den biten av stranden där dessa villor ligger. I övrigt går man runt ön på ca 15min i ytterkant. Alla äter gott i den lite större huvud-restaurangen eller någon av de övriga restaurangerna. Valen är många på denna lilla ö som genomgående har mycket bra service och väldigt fint spa! Bäst standard har man i Deluxe Beach Villa. De är glest placerade med ett par till ca 100 m från strandkanten. Samtliga Beach Villor har badrum under tak utomhus plus en utomhusdusch. Vi föreslår att man dela upp boendet några nätter i Deluxe Beach Villa och några nätter i Over Water Villa. Oavsett så är detta en favoritö!

Beach Villa (ej renoverade) med utedusch

Deluxe Beach Villa (renoverade, väldigt fina) med utedusch

Over Water Villa – Prestige (egen restaurang/bar/pool/strand)

Välkommen med din förfrågan: resa@backmanberg.se eller ring oss på 0480-87000