Bäckman & Berg har ett spännande samarbete med Wild Nature fotoresor.

Wild Nature fotoresor är ett reseföretag specialiserade på naturfotoresor. Företaget drivs av naturfotograferna Henrik Karlsson, Jan Pedersen och Staffan Widstrand som tillsammans har bortemot ett sekels samlad professionell erfarenhet av naturfoto, naturreseledande och fotokursledarskap. Vår målsättning är att erbjuda resor till unika platser runt om i världen som bjuder på fantastiska fotomöjligheter och naturupplevelser, detta i en ekoturistisk anda.

Våra resmål är noggrant valda för att kunna erbjuda spännande möten med djur och natur. Våra resor är utformade för att kunna erbjuda de bästa fotomöjligheterna på destinationen, vilket innebär att vi reser vid rätt tid till rätt destination, att vi jobbar tillsammans med de bästa lokala guiderna och att vi tillbringar så mycket tid som möjligt ute i naturen. Under våra resor håller vi workshops för att inspirera och öka våra deltagares fotokunskaper.

Vi säljer inte enbart fotoresor – vi skapar dem själva också. Vi har besökt alla våra destinationer och tillsammans med lokala guider och fotografer har vi arbetat fram den bästa planeringen för resan.

Fotoresor och workshops