Vill du ha Maldivernas stränder och vatten men, mer att utforska på land – Då är Seychellerna något för dig!

Här finns fantastiska stränder, vackra klippformationer som skapats av havets vågor, nationalparker att vandra i och en avslappnad lokalbefolkning att lära känna.

KOMBINATIONSRESAN:
Praslin/La Digue 10 nätter. Fr 35 600:-/person.

GOLFRESAN:
Constance Lemuria Praslin Island 9 nätter.
Fr 62 900:-/person.

SILHOUETTE ISLAND:
9 nätter. Fr 51 900:-/person.

PRISVÄRT PRASLIN:
9 nätter. Fr 30 900:-/person

I samtliga priserna ingår flyg med Qatar Airways eller Emirates t/r, all transfer samt boende bra mellanklasshotell med halvpension.
Priserna avser avresa i okt/nov 2024. För andra datum vänligen kontakta oss för prisförslag!

MAHE – Huvudön har bla en 9-håls golfbana och nationalpark. Här ligger också huvudstaden Victoria. Längs stranden Beau Vallon ligger flera trevliga hotell samt en lokal bar. Bilder från huvudön Mahe:

PRASLIN – Seychellernas andra största ö med en 18-håls golfbana och nationalpark för vandringar. Utmärkt beläget med mängder av utflyktsmål nära. Bl a 20 min färja till La Digue. Här möter du också lokalbefolkningen men, i mindre utsträckning än på huvudön. Inget uteliv, bara lugnt och skönt.

 

LA DIGUE – På denna lilla pärla, fanns förr inga bilar utan endast ox-kärror. Idag är det fortfarande bara smala cykelvägar på ön men, enstaka små bilar för transport. Här tar man sig bäst runt på cykel och de allra magiska stränderna ligger skyddade utan hotell i närheten. Man bor bäst i huvudbyn och gör utflykter på dagarna. Se upp för jättesköldpaddorna som finns lite överallt på ön. Vid nationalparken kan man se dem i samlad trupp. En av världens mest fotograferade stränder, Anse D´Argent, ligger här men, vår favorit är Grand Anse… magisk!

SILHOUETTE ISLAND – Denna härliga ö ligger en kort båttur från huvudön Mahe. Här finns endast ett hotell, Hilton Labriz men det upplevs som en hel by. Ön har sin egna historia och de som arbetar på ön bor också här. De har sitt egna lilla museum och lokala konstnärer. Hit ska du åka för en bekväm semester och om du vill bo precis vid en paradisstrand. Man kan vandra på ön och det finns flera restauranger att välja bland. En favorit är Beach-baren där man kan äta middag med sand mellan tårna och lyssna på livemusik.