Vi har ett samarbete med MAGNUS & FRIENDS i Portugal, vilket innebär att vi är återförsäljare för deras surfcamp i Baleal. Deras kunder kan också anlita oss för att boka sina flygbiljetter.

Vi var där och kvalitetstestade det en helg i mitten av oktober -20 och blev så fantastiskt positivt överraskade!
Vilket ställe 🙂 Surfresorna passar alla! Allt från nybörjare som vi är, till riktigt avancerade surfare.

Här i den gamla fiskebyn, där människorna är vänliga, pratar och lever surf, ligger det härliga surfcampet.
Här är allt nära och du kan ta en skön promenad på klipporna eller längs stranden och låta dig fascineras av naturen och utsikten.
Baleal är tack vare sin unika topografi välkänt för sina unika surfförhållanden och lockar allt från nybörjare till proffs.
Området är en av våra bästa kvalitéer. Byn Baleal är en charmig, oturistig, trevlig och varm liten surfby. Inom några minuters promenad har vi 8 surfspots, cafeer, ett 15-tal restauranger, surfbutiker, etc.

Rekommenderad årstid att resa april – oktober (påsklov – höstlov). Dock går det fint att resa även på jul, nyår och på sportlovet men det är inte lika många som gör det. De som gjort det har dock varit mkt nöjda.

 
Fanstastiska promenader eller löpturer utlovas längs den kilometerlånga sandstranden.


Strax norr om Peniche ligger halvön Ilha de Baleal. Själva halvön nås via en väg som går över en sandtunga. När man kör över har man en sandstrand på var sida om vägen, den ena ut mot Atlanten och den andra mer skyddat. Dubblerade odds för bra surf! Är det inte bra vågor på den ena så kanske på den andra!
Surfcampen ligger i ligger en kvarts promenad bort från surfvågorna.


För nybörjare börjar man med grunderna på stranden innan man kommer ut i vattnet. Det är mycket nötande upp och ner så man verkligen känner sig trygg. (ja, ja..någolunda iallafall ;))

Här är Anna & Tinna tillsammans med en av surflärarna, Fred. Både Fred & Pedro var fantastiska och gjorde allt för att vi skulle lyckas


Efter ett par vändor rakt ner i vattnet kom vi båda upp. Vilken lycka!!

Nybörjar-, fortsättar- och avancerad surfcoaching

För att accelerera din inlärningskurva och ge bättre riktad coaching delar vi in våra deltagare i små grupper om ca 3-5 deltagare per surflärare. Du kommer att grupperas med surfare som har en liknande erfarenhet som du, för att säkerställa att du får personlig coachning enligt din nivå.

Vi kan erbjuda resor hit sön-sön eller tors-sön. Vi har lite olika boendealternativ att välja på så kontakta oss för prisförslag.