Så har snart vår 4:e månad gått som egen företagare. Tiden springer verkligen iväg. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Men blir livet alltid det?Vi är 2 jäkligt positiva tjejer som väljer att vända och vrida på alla sidor. För visst finns det oftast en bra sida? Det gäller bara att leta. Och den som söker hon finner.
Självklart hade vi helst av allt suttit här och jobbat häcken av oss med bokningar till världens alla hörn men istället håller vi våra sociala medier vid liv med massa spännande reseförslag. För visst vill man ha lite positivt i sitt flöde? Kanske mer nu än nånsin? Överallt preppas vi med allt trist som händer i och med den här pandemin. Då vill vi lätta upp. Inge hopp. Att låtas drömmas bort.

Vi håller kontakt med företag som vill se över resande och resepolicys nu när tid finns. Det är många som tror på oss och vill stötta och det värmer ända in i hjärtat. För nu kan vi inte stå bakom en stor resebyråkedja. Det är BÄCKMAN & BERG som står bakom och precis så enkelt är det. Det är vi som lägger all vår energi på våra kunders drömmar och önskemål. Hjälper företag till sina kunder & viktiga möten. Kommer med förslag. Synpunkter. Ingen som talar om hur mycket engagemang som ska läggas på vilken kund.
Vårt engagemang har spridit sig. Vi fick nyligen ett samtal från ett företag i en större stad som undrar om vi vill vara deras reseleverantör. VI, Bäckman & Berg från lilla Kalmar? Det är ju helt fantastiskt.

Vi har nyligen gjort ett samarbete med Stadsmissionen här i Kalmar. Vi vill stötta och hjälpa till där vi kan. Vara lokala. Närvarande. Ni resenärer kommer att märka vad detta innebär i framtiden. När vi får ge oss ut i världen igen.
Till dess kan vi bara fortsätta drömma oss bort.