Min bästa resa hittills är absolut den jag gjorde själv tillsammans med mina tre underbara söner!

Vi flög till Los Angeles först, för att slippa envägshyran på hyrbilen. De flesta bilar nämligen från San Francisco och söderut, så då måste hyrbilsfirmorna ta envägskostnad om man inte återlämnar hyrbilen på samma ställe. Självklart hyrde vi en Ford Mustang Cabriolet.

Vi stannade ett par nätter i Santa Monica där vi tack vare jetlag fick njuta av stranden med vackra soluppgångar. Därefter körde vi vidare inåt landet, till Palms Springs där vi passade på att shoppa märkeskläder på deras riktigt trevliga ”Desert Hills Premium Outlet”.

Ut mot kusten igen till genuina Santa Barbara där vi stannade för lunch och ett dopp i havet. På eftermiddagen rullade vi vidare mot dansk-staden ”Solvang”. En mycket pittoresk by inbäddad i vinlandskapen. Barnens absoluta favorit!

Efter en natt på motel i vindistrikten, fortsatte vi längs highway 1. Den snirkliga vägen går intill Kaliforniens dramatiska kust och det blir flera fotostopp på vägen mot San Francisco. Vi avslutar vår minnesvärda road trip med några nätter i San Francisco där vi cyklar över Golden Gate-bron och promenerar upp och ner de härliga kvarteren runt populära Lombard Street.