Nu kan vi äntligen presentera 2022 års bästa skidresa!!
Om du söker en skiddestination utan liftköer och som erbjuder fantastisk skidåkning, strålande sol, underbar mat till bra priser ska du boka din resa till Andorra i dag.
Andorra är idag mest känt för sin otroligt fina och upplevelserika skidåkning, med pister belägna på över 2 500 meters höjd är Andorra således ett utav de mest snö- och solsäkra skidområdena i Europa. Med över 300 soldagar per år så är det bäst att du packar ner solkrämen.

Grandvalira är det största skidsystemet i Andorra och erbjuder mer än 210 km pistHär hittar du pistkartan. Här finns 68 toppmoderna liftar och med 128 nedfarter utformade med olika längd och svårighetsgrader. Storleken på skidsystemet och Pyrenéernas utformning gör att alla skidåkare kan hitta sin egen utmaning, det underlättar också att pisterna är breda och alltid välpreparerade. Här finner du världscupsbackar för alla alpina discipliner.  Även världscupen i flygande kilometern går här varje år.

Liftsystemet har kapacitet för över 120 000 personer i timmen vilket gör att liftköer är mycket ovanligt! Det finns mycket bra offpiståkning och många områden kan du nå med lift, även flertalet stora funparks finns för den som vågar. En av världens främsta freestyleåkare, svenske Henrik Harlaut har flyttat till Andorra för skidåkningens skull och nu fått en funpark uppkallat efter sig. Under den starka solen kan du avnjuta en underbar måltid på någon av de 40-talet restaurangterasser som är belägna uppe i det fantastiska skidsystemet. Grandvaliras skidskola har fått flera kvalitetsutmärkelser. Med ett liftkort har ni tillgång till hela området och ni tar er enkelt igenom systemet.

Flyg från Kalmar till underbara Andorra vecka 12, 20-27/3 2022.
Vi har 2 olika boende-alternativ.
Pris fr 12 190:-/pers inkl flyg, transfer, boende del i dubbelrum på Hotel Euroski**** med halvpension, liftkort, tillgång till spa-avdelning samt svensk guideservice.
Barnrabatt för barn tom 11 år i extrabädd: 1.500 kr
Extrabäddsrabatt för barn/vuxna över 11 år: 400 kr
Tillägg för enkelrum: 1.900 kr
Öppet köp
Vi erbjuder öppet köp t.o.m. 1 oktober!
För mer info: kontakta oss!
Tel: 0480-87 000
Mail: info@backmanberg.se