DREAM NOW – TRAVEL LATER **FULLBOKAD!!**
Nu kommer en rykande färsk nyhet!
En ny gruppkryss för nov-22. Vi måste ju ha något att se fram emot!
Vad sägs om att starta i New York med 2 nätter på Manhattan innan vi går ombord på NCL Breakaway för 14 nätters härlig kryssning. Tänk att segla ut från Manhattan!
Stoppen är: Puerto Plata(Dominikanska republiken), Curacao, Aruba, Limon(Panama), Puerto Limon(Costa Rica), George Town(Cayman Island) och Cozumel(Mexico) innan vi går av i mysiga, jazziga New Orleans och kör 2 nätter innan vi flyger hemåt igen.
Pris: 36 900:-/pers inkl. flyg, skatter, incheckat bagage, all transfer, 2 nätter i New York på 4****hotell, 14 nätters kryssning, del i utsides balkonghytt med helpension, skatter, dricks och dryck samt 2 nätter i centrala New Orleans på 4**** hotell samt en båttur på Mississippi-floden med kreolsk middag & jazz.
När? 4-23/11 2022
Anmälningsavgift 2000:-/pers.
10 000:-/pers betalas in i jan-22 och resterande aug-22.