Följ med när Norwegian Spirit tar sig från Singapore till Sydney!

En 17 nätters kryssning med följande rutt:

Singapore – Semarang – Surabaya – Benoa Bali (over night) – Komodo – tillhavs – Darwin AUS – 2 dgr till havs – Cooktown AUS – Cairns Yorkeys Knob AUS – Airlie Beach AUS – till havs – Brisbane AUS – till havs – Sydney

Vi börjar med två övernattningar på 5-stjärnigt hotell nära mysiga Clarke Quay och Raffles.

Park Royal Collection, vårt hotell i Singapore

Därefter boardar vi vårt hem för de kommande 17 nätterna, NORWEGIAN SPIRIT. Detta fartyg från -98, renoverades så sent som 2020! Det är ett lite mindre fartyg som tar totalt 2018 passagerare. Självklart bor vi i balkonghytt.

Norwegian Spirit

Unwind day and night at the adults-only Spice H2O.The Local - Norwegian Spirit

Vi seglar in i Sydney Harbour den 23 dec. Resan avslutar vi med två övernattningar på 5-stjärniga Radisson BLU Plaza Sydney, för att få tid att utforska Sydney.

Totalpris: 64 500:-/person

I priset ingår: Flyg från Köpenhamn t/r, 2 övernattningar inkl frukost i Singapore, 17 nätters kryssning med helpension, 2 övernattningar inkl frukost i Sydney, all transfer mellan flygplats till hotell och fartyg.