Vad sägs om en resa till vackra Madeira?
Här finns sagolik natur, fantastiska vyer, stadsliv, lyxiga hotell och bra shopping.
Madeira, den blomstrande ön med de magiska vyerna, har ett jämnt och behagligt subtropiskt klimat med ljumma temperaturer mellan 18 och 24 grader året runt. Huvudorten Funchal, där du hittar Apollos hotell på Madeira, ligger på den solsäkraste delen av ön. Uppe i bergen är det kyligare, och det är också här som det mesta regnet faller. En solig dag när du badar i Funchal kan det ligga snö på bergstopparna i öns inre.
Bo på mysiga Orca Praia ***
Del i dubbelrum med balkong och havsutsikt samt frukost.
Madeira kan liknas vid en flytande trädgård ute i Atlanten. Naturen är så nära Nya Zeeland du kan komma utan att lämna Europa. Landskapet skiftar mellan otillgängliga bergspassager, djupa dalar, lummig skog, öde hedar och fruktplantager. På ön finns världens största urskog som blivit utsett till ett världsarv. Madeira är känt för sina levador, som byggdes från 1500-talet i syfte att bevattna jordbruket. Idag tjänar de ofta som vandringsleder genom den vackra naturen.
Pris fr 5569:-/pers inkl. flyg från Arlanda, del i dubbelrum med balkong, havsutsikt och frukost.
(ex 20-27/4 2021)